Vaskivuoren lukio on monien mahdollisuuksien talo

Vaskivuoren lukio on monien mahdollisuuksien lukio Länsi-Vantaalla Myyrmäessä. Vantaan toiseksi suurimmassa lukiossa opiskelee 1100 opiskelijaa. Lukioon valitaan vuosittain yhteensä 357 opiskelijaa. Vaskivuoren lukiolla on musiikin ja tanssin erityistehtävä ja aktiivinen medialinja. Erityistehtäviä tukevia teatteriopintoja on mahdollisuus tehdä runsaasti. Vaskivuoren laaja matemaattis-luonnontieteellinen opintotarjotin, edistyksellinen pedagogiikka ja uudenlainen opetusteknologia antavat haastetta luma-aineista kiinnostuneille. Lisäksi lukiossa on monipuolinen kielitarjotin, joten harvinaisten kielten opiskelu onnistuu mainiosti.

Vaskivuoren lukion vahvuuksia ovat hyvä yhteishenki, opiskelijalähtöinen toiminta, laaja kurssitarjotin, erinomaiset oppimistulokset ja monipuolinen kansainvälinen toiminta. Kaikista pidetään huolta ja jokainen voi löytää oman polkunsa kannustavassa, innostavassa ja suvaitsevaisessa ilmapiirissä. Opinnot Vaskivuoren lukiossa auttavat sinua ymmärtämään itseäsi ja avartamaan maailmankuvaasi. Voit löytää uusia ystäviä, kiinnostua tutkimaan maailmaa uusin silmin, innostua oppimisesta ja ponnistaa kohti unelmiasi.

Vaskivuoressa kasvaa menestyjiä. Opiskelijamme ovat onnistuneet erilaisissa kilpailuissa ja menestyneet myös lukion jälkeen eri aloilla. Vaskivuoressa olemme opiskelijoita varten. Opiskelijoiden hyvinvointi ja yksilöllisten ja joustavien oppimispolkujen tarjoaminen on meille tärkeää. Viime vuosina Vaskivuoren lukion opiskelijat ovat onnistuneet hyvin yo-kirjoituksissa ja Vaskivuori on sijoittunut Vantaan lukiosta parhaiten valtakunnallisessa lukiovertailussa.

HAE VASKIVUOREN LUKIOON

TUTUSTU VASKIVUOREN LUKIOON ESITTELYSIVUJEN KAUTTA